Mirissa, Sri Lanka: Fra yoga-mas til strand-das i Mirissa 
  Torsdag den. 13-01-2011

For første gang i flere uger, skinner solen i dag. De lokale virker helt lettede. Nu er Sri Lanka måske på vej tilbage til sin normale rytme...

Flere steder i Unawatuna tilbydes yoga og meditation af meget dedikerede lærere. "Secret Garden" er bare et af stederne, som har timer kl. 9 og kl. 17. Det koster 1000 rs pr. person for ca. 1 time.

Det føltes godt at blive strakt igennem, selvom det gjorde ondt. Vores lærere gik rundt og pressede på, så man kunne ikke slippe nemt. Det skulle gøre ondt, og det gjorde det :) Han lignede selv et slangemenneske. Nogle stillinger så helt unaturlige ud for kroppen at befinde sig i.

Vi havde hørt, at Mirissa Beach skulle være et lille paradis, så vi tog bussen en times tid længere sydpå - 50 rs pr. person. Yes, denne gang talte rygterne sandt. Mirissa er virkelig et lille paradis. Smuk strand med palmer hele vejen rundt. Ingen huse eller bygninger ligger placeret på stranden. Når solen skinner virker vandet selvfølgelig også mere tiltrækkende med sin turkis farve. Det er længe siden, at vi har været ude at bade så meget. Det var vildt lækkert vand.

Her findes ingen barer eller diskoteker. Men om aftenen sættes stole og borde frem på stranden, mens der er stille musik i baggrunden. Dagens fangst stilles frem, så man kan vælge præcis den fisk, som man ønsker at spise. Vi sidder med sand mellem tæerne og nyder vores aftensmad. Engang imellem skyller en bølge så højt op, så vandet triller ind over vores tæer.

Vores aftensmad bestod af Barracuda til 700 rs og 3 krabber til 600 rs.

Hvis man kigger rundt på turisterne i Mirissa, er det flest par og enkle familier. Der er ingen der tager hertil, hvis de ønsker fest natten lang. Man tager hertil for naturens skyld. En sand lille perle ved Det Indiske Ocean.

Overnatning - Sunshine Beach Inn, Mirissa, Sri Lanka
Adresse:Mirissa (ingen adresse angivelse)
Godt:Ligger placeret godt midt på stranden. Inkl. morgenmad.
Skidt:Mange myg, men det er der nok ikke noget at gøre ved :o)
Karakter:5   Pris:   175,00 kr. (3500 LKR) for et dobbeltværelse
Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)