Arba Minch, Etiopien: Retur til Arba Minch 
  Søndag den. 24-02-2008

Dagens tur gik fra Turmi og tilbage til Arba Minch, der var ingen stamme besøg i dag. Men det gjorde heller ingen ting. Det er hårdt at køre rundt på de støvede, bumlede veje. Vi har hele tiden støv langt oppe i næsen og dybt inde i ørerne. Gud, hvor er vi beskidte hele tiden.

Vi nåede tilbage til Turist Hotellet ved 14 tiden. Det var desværre for sent til at kunne nå at tage en bil/bus videre til Addis samme dag. Det anbefales, at man ikke kører rundt uden for de større byer, når det er mørkt, da folk ligger sten på vejen, så man bliver nødt til at stoppe. Derefter tager de ens ting.

Vi tog en overnatning på Turist Hotellet, som er et ganske udmærket sted. Der er vand i hanerne og lys i lamperne. De har også en hyggelig gårdhave, hvor man kan spise.

Vi fortsatte med spaghetti til middagsmad, men da det blev aften gik vi et skridt videre. Ude i gårdhaven stod en kok og tilberedte Tibis over bål. Det kunne vi ikke sige nej tak til. Tibis er gede- og lammekød skåret i stykker og stegt grundigt. Etiopierne er meget glade for råt kød, så vi skulle passe på, at Tibisen var gennemstegt. Dertil serveres injera, som er deres national brød. Det ligner et sammenrullet håndklæde og smager lidt af gæret brød. Men man kan sagtens vende sig til smagen.

Mad er super billigt. Tibis kostede 25 birr. En sodavand kostede 6 birr.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)