Frankfurt, Tyskland: Turen derned... 
  Fredag den. 04-11-2005

Fredag kl 11.20 startede vi vores lange flyrejse, som skulle føre os til Santiago, Chile. Det var dog med et lille sug i maven, at vi kom af sted. Piloten stoppede brat op ude på runway. Alle passagerne i flyet frygtede det værste, men senere beroligede han os med, at det bare var nogle fugle, der var kommet i vejen:)

Vi landede i Frankfurt til tiden og havde hele 10 timers ventetid, inden vi skulle flyve til Sydamerika. Så vi valgte at tage ind til Frankfurts centrum, en tur der kun tager små 15 minutter, for at kigge på byen.

Vi var godt sultne, så vi gik hen på en irsk pub, der hed Oreilley's. Her fik vi stillet sulten og måtte lige smage deres øl, om den nu var, som den skulle være. Den var i superkvalitet, så den blev nydt i fulde drag:)

Efter middagen gik vi rundt i Frankfurts centrum og endte i et muslimsk kvarter med den ene muslimske butik efter den anden.

Det viste sig at være en god ide at tage ind til centrum, da tiden gik lidt hurtigere. Lidt før det blev mørkt, tog vi tilbage til lufthavnen og plantede os i en af barerne, hvor vi drak en del glas æblevin, som var på tilbud til kun 2,50 euro pr. glas:)

Endelig blev det tid til at stige om bord på flyet, som skulle tage os den lange vej til Santiago i Chile. Vi var ca. 1 time for sent ude af starthullet, men kaptajnen sagde, at det ville blive indhentet i løbet af natten p.g.a. en hurtigere flyrute, så vi var fortrøstningsfulde.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(næste dag)