Masai Mara, Kenya: Safari: Masai Mara 
  Mandag den. 11-09-2006

Så er dagen kommet, hvor vi skal på safari. Det koster 360 usd for 4 dage pr person alt inklusiv. Det lyder måske lidt dyrt, men det koster det at tage på safari.

Vi glædede os meget og ved 9 tiden, var vi klar. Vi skulle af sted sammen med 15 andre unge fra England, USA, New Zealand, Australien, Frankrig og Tyskland.

Vi lærte hurtigt to ting:
1) Vejene i Kenya er utrolig dårlige. Ja faktisk helt vildt elendige. Der er kæmpe store huller i vejen både på grusvejene og de asfalterede veje. Det betyder, at det bare gælder om at undgå hullerne, så bilerne kører mere ved siden af vejen end på den og i begge sider - så man må sno sig en del. Ofte ryger bilen alligevel lige ned i hullet, og vi alle ryger direkte op i loftet. Sikke en oplevelse.
2) Det andet vi har lært er, at man simpelthen ikke kan få et klokkeslæt ud af en kenyaner:) Det hedder bare "after breakfast", "after sleep" etc. Så vi brugte ikke uret meget på safarien.

Efter at have bumlet rundt på de kenyanske veje i 6 timer, nåede vi frem til vores lejer, der ligger lige i udkanten af national parken Masai Mara. Her skal vi bo de næste dage. Lejren består af telte, der heldigvis er så store, at man kan stå op inde i dem. Det er faste telte, så de var blevet udstyret med en seng - ren luksus :)

Derudover var der et overdækket spisested, hvor vores "kok" kunne tilberede maden ude bagved over et lille bål. Toilet/badeforholdene var gode - egentligt bedre end det hostel, som vi har boet på indtil nu.

Inden det blev mørkt kunne vi nå at få en smagsprøve på hvad "game drive" (=storvildtjagt) er. Vi skulle ikke køre mange meter ind i nationalparken, før vi var omringet af dyr. De første, vi så var zebraer og giraffer. Hjorte, gnuer og vandbøfler udgør også en stor del af dyrene på savannen, og det er disse dyr, som man oftest støder på.

Tilbage i lejren igen var vi blevet godt sultne. Så da vi fik serveret spaghetti og kødsovs, gik der ikke lang tid, før det var væk:)

Efter aftensmaden blev det hurtigt mørkt - meget mørkt. Heldigvis havde Jan sin pandelygte med, så vi kunne finde tilbage til vores telt. Alle går tidligt i seng herude på savannen, da dagen også begynder tidligt.

Så kl. 21.30 sagde vi godnat.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(næste dag)