Nairobi, Kenya: Retur til Nairobi 
  Tirsdag den. 19-09-2006

Vores returbillet til Nairobi var tidlig om morgenen. Så igen måtte vi være morgenfriske. Denne gang fløj vi heldigvis til tiden uden først at skulle døje med motorproblemer.

Tilbage i Nairobi tog vi igen hen til Nairobi Backpackers, hvor vi havde reserveret et dobbeltværelse - 750 shillings inklusiv morgenmad.

Vores sidste dag i Kenya i denne omgang, så vi ville udnytte tiden med at ose lidt rundt i byen. Vi endte ved et stort shoppingscenter, hvor det var muligt at købe falske dvd'er udenfor.

Dernæst tog vi ud til Karen Blixens farm. Vi lejede en taxi for 900 shillings til at køre os begge veje. Det tager ca 1/2 time at køre ud til farmen. Hendes hus og have var flot vedligeholdt. Masser af ting og fotos der vidner om et spændende liv. Det var dog lidt dyrt at komme ind og se huset, 750 shillings pr. person.

Tilbage på hostellet igen, skulle vi også have pakket, så alt var klar næste morgen, når vi skulle flyve hjem. Vi havde fået købe en masse flotte men også store ting, så der var meget, der skulle pakkes ned.

Vores sidste aften skulle dog nydes, så vi tog hen på Kenyas, ja Afrikas bedste restaurant, Carnivore. Faktisk er den nomineret til en af verdens 50 bedste restauranter.

Carnivore har sit helt eget specielle tema og indretning, hvor der er lagt vægt på, at alt er meget afrikansk. Det vil sige, at der er mulighed for at smage kød, som er helt speciel for Kenya. Her er det muligt at smage bl.a. krokodille, struds, kamel og vildsvin. Temaet er all-you-can-eat. Tjenerne går rundt med kæmpe grillspyd og skærer kødet ved bordet. Derudover fik vi serveret en masse forskellige skåle med sauce - en speciel smag til hvert slags kød.

Hele festmåltidet forret, hovedret, dessert samt vin kostede 5900 shillings.

Tilbage på hostellet skulle vi i seng tidligt, da vi en taxi kom for at hente os 07.15 næste morgen og køre os ud til lufthavnen.

Rejsetip - Sikkerhed
Nattetid: Nairobi er en af afrikas farligste byer. I dagstimerne er der ikke de store problemer med at gå rundt i byen, men når mørket falder på er alt færdsel udenfor hotelles mure risikabelt! Hvis man skal ud, er det et krav at tage en taxa fra sted til sted, ellers bliver man let offer for et voldeligt overfald. Der er jo en grund til at byen kaldes for nairobbery!
Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)