Mette Skifter Andersen    
Nedenfor kan i klikke og se alle mulige sjove detaljer om mig. Jeg modtager gerne breve fra Jer derude, så fat tastaturet og skriv straks!

Min email er: metteskifter@yahoo.dk
Et par ord om mig selv...
Hejsa alle!
Jeg hedder Mette og er den anden halvdel bag denne hjemmeside. Jeg bor i Århus med Jan, som I kan læse mere om under ”om os”. Vi mødte hinanden i december 2000 – kun 3 måneder efter jeg var flyttet til Århus for at læse på Handelshøjskolen. Jeg kommer oprindeligt fra Grenå på Djursland.

Efter gymasiet i 1998 tog jeg på den første længere tur, 3 måneder, til Asien med en god veninde. Det blev startskudet til mange flere rejser ud for at opleve verdenen. Det er blevet til så mange rejser i tidens løb, at jeg nu er blevet medlem af De Berejstes Klub.

Jeg arbejder i dag som indkøbsassistent hos Bauhaus, hvilket er en spændende, dynamisk og international kæde, hvor jeg har stor brug for min uddannelse, Bachelor i erhverssprog eng/tys.

Min fritid bruges på kærsten, venner, shopping, male og min stor hobby – ridning. Ja, jeg er aldrig vokset fra denne interesse :o) I dag dyrker jeg dressurridning på middelsværniveau – Prix St. George.

Sommeren nydes helst i Danmark, da det er den bedste tid her. Vintermånederne afbrydes helst med 2 større rejser af 1 måneds varighed, hvor rygsækken findes frem. Vi foretrækker at opleve og prøve så mange forskellige ting som muligt i lande, der er så forskellige fra Danmark som muligt.

Nogle mennesker er meget uheldige, og jeg hører desværre til denne gruppe. Det har betydet, at vores rejser også har givet os erfaringer med det udenlandske sundhedsvæsen. Bl.a. en brækket arm, delhi belly, solstik, og dengue fever har betydet et par dage på hospitalet. Men det blegner alt sammen i forhold til de fantastiske oplevelser og minder, vi ellers har fra vores rejser rundt i verdenen.